Специално училище за ученици с увреден слух СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ гр. Търговище
гр. Търговище, ул. "Трети март" 38
(+359) 878 992 117
info-2500703@edu.mon.bg

Стара версия на сайта

Впечатляващи представяния на учениците от Специално училище за ученици с увреден слух „Свети Иван Рилски“ – гр. Търговище


Впечатляващи представяния на учениците от Специално училище за ученици с увреден слух „Свети Иван Рилски“ – гр. Търговище
В периода 20 – 30. 04.2023г. гр. Стара Загора беше домакин на Ученически игри за ученици с увреден слух – финален етап. СУУУС взе участие в четири вида спорт – тенис на маса, бадминтон, футзал и волейбол. В спорта тенис на маса, нашите възпитаници спечелиха много медали в индивидуалната надпревара и първите места в отборните класирания. Със своите умения и изяви се отличиха Мартин Искренов – първо място момчета и Хакан Хикметов – първо място юноши.
В турнира по бадминтон шампионските титли в своите възрастови групи спечелиха нашите ученици – Лоренцо Бисеров – момчета и Емил Георгиев – юноши. Двамата ни бадминтонисти допринесоха за спечелването на първите места в състезанията по двойки и смесени двойки.
В надпреварата по футзал представителите на СУУУС „Свети Иван Рилски“ – гр. Търговище спечелиха сребърните медали при момчета и юноши, като Хакан Хикметов беше награден с индивидуална награда за голмайстор на турнира.
След оспорвани среши във волейболната зала нашите юноши спечелиха шампионската титла и MVP на турнира – нашият възпитаник Димитър Иванов.
За подготовката във волейболната надпревара допринесе и участието на ученици от СУУУС „Свети Иван Рилски“ – гр. Търговище в НП „Заедно в изкуствата и спорта“, Модул 2 „Спорт“.
Стойчо Стойков
Старши учител по ФВС
 Copyright © 2016 - 2024 СУУУС "Свети Иван Рилски", гр. Търговище. Политика за защита на личните данни